گرفتن پذیرش از دانشگاه های استرالیا (۲)

دلیل این بود که پذیرش فقط اجازه ثبت نام در مقطع دکترا رو میده و اگر بورس جور نشد، باید هزینه سنگین تحصیل تو مقطع دکترا توی استرالیا رو بپردازین. گفتم هزینه سنگین. بهتره با عدد بهتون نشون بدم. واسه کیس ما هزینه ها به این صورت بود:

۱-     شهریه ترم اول: ۱۰۵۸۵ دلار استرالیا

۲-     هزینه بیمه درمانی دانشجویی: ۱۶۵۰ دلار استرالیا

۳-     کل شهریه برای ۸ ترم تحصیلی با در نظر گرفتن افزایش سالانه شهریه ها: ۹۰۶۸۰

این مبلغ شهریه واقعا کمر شکنه و باید توجه کرد که هیچ استرالیایی و یا کسی که اقامت دائم داره نباید این شهریه رو بپردازه و این شهریه فقط برای دانشجویان بین المللیه. دانشگاه تا حدی هزینه های خودشون رو با گرفتن این هزینه از دانشجویان خارجی تامین می کنن.

خب، این پول واسه ما خیلی زیاد بود و پرداختش غیر ممکن. توی نامه تایید پذیرش که بهش می گن Offer، زمان شروع دوره درج می شه و حداکثر زمانی که میشه بعد از شروع دوره آدم خودش رو برسونه. به زمان شروع دوره می گن: Commencement Date و به حداکثر زمانی که باید ثبت نام انجام بشه می گن: Last date for enrollment.

نامه آفر دانشگاه باعث شد که من دوباره شروع کنم تا دانشگاه های دیگه ای رو هم پیدا کنم که اگر به هر دلیلی بورس جور نشد، گزینه دیگری باشه و اصلا عقلانی نیست که آدم دلش رو به یه دانشگاه خوش کنه. این بود که عملیات سرچ و ایمیل بازی دوباره شروع شد. این کار باعث اضافه شدن یه دانشگاه دیگه به لیست ما شد. دانشگاه A در نیوساوث ولز. اسمش رو اینجا نمیارم به دلایلی که بعدا مشخص میشه. به هر حال اسم ها اینجا اهمیتی ندارن و هدف اینه که بتونم پروسه رو واسه دوستان شرح بدم چون خودم واقعا از کمبود اطلاعات دقیق رنج کشیدم! امیدوارم مرجع مناسبی بشه.

قبل از اینکه بخوام بقیه فرآیند رو توضیح بدم، یه گریزی می زنم و بهتون می گم چه مدارکی رو نیازه که تهیه کنین:

۱-     ترجمه ریزنمرات دبیرستان و پیش دانشگاهی (بعضی از دانشگاه ها می خوان)؛

۲-     ترجمه دانشنامه و ریزنمرات لیسانس؛

۳-     ترجمه دانشنامه و ریزنمرات فوق لیسانس؛

۴-     پروپوزال؛

۵-     خلاصه ۲ تا ۳ صفحه ای از پروپوزال؛

۶-     ترجمه شناسنامه؛

۷-     کپی برابر اصل پاسپورت؛

۸-     رزومه؛

۹-     گواهی سابقه کار (در صورتی که کار کرده باشین خیلی شانس بیشتری دارین)؛

۱۰-گواهی سابقه کار پژوهشی؛

۱۱-مقالات و کتاب های منتشر شده؛

۱۲-گواهی پذیرش مقالات در ژونال ها و چاپ کتابها؛

۱۳-گواهی شرکت در سمینارها و کارگاه های آموزشی؛

۱۴-عضویت در سازمان ها یا انجمن های حرفه ای یا NGO ها؛

۱۵-کارنامه آیلتس؛

۱۶-هر مدرک دیگری که به نوعی به تایید صلاحیت علمی شما کمک کنه.

خب، ارمغان ما همه اینها رو داشت. یعنی کاملا با دست پر رفتیم جلو. این نشون میده که دانشگاه های استرالیا چقدر سختگیرند و چه استاندارد بالایی دارند.

ادامه دارد…

برچسب‌ها: پذیرش از دانشگاه, ویزای دانشجویی, استرالیا


صفحه فیس بوک «صدای استرالیا» را لایک کنید تا از آخرین به روز رسانی‌های سایت مطلع شوید.

گردشگری در استرالیا اطلاعاتی به زبان فارسی در خصوص نقاط دیدنی استرالیا به شما ارائه می‌کند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *