ویزای مهارت برای حقوقدان ها

خواهر کوچولوی ما فوق لیسانسش تو رشته حقوق بین الملل رو از یه دانشگاه معتبر دریافت کرد. قبل از دریافت مدرکش، من دنبال این بودم که یه جوری کاراشو ردیف کنم که بتونه واسه مهاجرت به استرالیا اقدام کنه. نکته جالب اینه که شرکت های مهاجرتی با این همه ادعا اطلاعاتی در این مورد نداشتن. خب، به این نتیجه رسیدیم که خودمون مستقیما اطلاعات جمع کنیم.

از اونجایی که تو سایتهای مطرح مهاجرتی مثل www.migranthelp.com و زیر آسمان استرالیا هم هیچ اطلاعاتی موجود نبود، تصمیم گرفتم اطلاعات بدست اومده رو اینجا با دوستان حقوقدان سهم کنم. شاید به دردشون بخوره.

برای گرفتن ویزای مهارت برای فارغ التحصیلان حقوق، میشه از طریق ویزای مهارت با اسپانسر ایالتی اقدام کرد. یعنی توی Schedule 4 عنوان Solicitor درج شده که معادل وکیل دعاوی در ایرانه.

قبل از لاج، طبق روال ویزاهای مهارت، باید موسسه ای صلاحیت علمی شما رو ارزیابی کنه. موسسه ارزیاب در اینجا اسمش SLAA درج شده که با مراجعه به سایتش و مکاتبه خودم و خواهر کوچولو با منابعی که توش معرفی شده، اطلاعات زیر رو به دست آوردم:

۱-   زبان انگلیسی با مهارت بالا در هر چهار سطح:

Listening: 7

Reading: 7

Speaking: 7.5

Writing: 8

۲-   دانشنامه و ریزنمرات دوره کارشناسی

۳-   قبولی در آزمون وکالت کشور مبدا

۴-   ارسال ریزنمرات آزمون وکالت کشور مبدا

۵-   حداقل یک سال کارآموزی وکالت

۶-   حداقل یک سال سابقه کار وکالت

۷-   رزومه کاری و دوره های مرتبط گذرانده شده

۸-   سابقه کار بالا نمی تواند به هیچ عنوان جایگزین مدرک تحصیلی شود.

۹-   پس از مهاجرت به استرالیا، شخص باید دوره آموزشی آشنایی با نظام قضایی استرالیا را بگذراند (دستکم ۶ ماه)

خب، این خلاصه اطلاعاتی بود که به دست اومد. اگه سوالی بود، در خدمتیم.


صفحه فیس بوک «صدای استرالیا» را لایک کنید تا از آخرین به روز رسانی‌های سایت مطلع شوید.

گردشگری در استرالیا اطلاعاتی به زبان فارسی در خصوص نقاط دیدنی استرالیا به شما ارائه می‌کند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *